Programează o consultanță

SALVEAZĂ MEDIUL

SALVEAZĂ BANI

SALVEAZĂ TIMP

Serviciile noastre

CURĂȚENIE PANOURI FOTOVOLTAICE/ FAȚADE DE STICLA

Este cunoscut faptul că sistemele fotovoltaice trebuie curățate la intervale regulate. Curățarea naturală prin ploaie și zăpadă nu este întotdeauna suficientă pentru a garanta eficiența deplină a sistemelor solare pe o perioadă mai lungă de timp (cu atât mai mult cu cât în ultima perioadă, datorită schimbărilor climatice, în regiunea noastră a scăzut nivelul precipitațiilor).

CURĂȚENIE GENERALĂ REGIM HOTELIER/ BIROURI/ SPAȚII COMERCIALE

Popeye Clean vă oferă servicii profesionale de CURĂȚENIE GENERALĂ pentru persoane fizice și juridice, servicii care cuprind curățarea pardoselilor și podelelor (marmură, granit, piatră naturală de cea mai înaltă calitate), curățarea mobilierului, curățarea canapelelor și a fotoliilor, spălarea geamurilor și a suprafețelor din sticlă, curățarea corpurilor sanitare, etc.CURĂȚENIA GENERALĂ se va efectua pe baza unui abonament lunar, în anumite zile și ore din săptămână, stabilite de comun acord.Popeye Clean este atentă la fiecare detaliu astfel încât curățenia generală realizată să fie una de durată și să satisfacă cele mai exigențe gusturi în materie de curățenie.

CURĂȚENIE DE ÎNTREȚINERE REGIM HOTELIER/ BIROURI/ SPAȚII COMERCIALE

Popeye Clean vă oferă servicii profesionale de CURĂȚENIE DE ÎNTREȚINERE pentru sedii de firmă, birouri, localuri, instituții publice și pentru persoane fizice.CURĂȚENIA DE ÎNTREȚINERE se realizează folosind echipamentele profesionale din dotarea Popeye Clean (Euro 5, Euro 5 Pony, Euro 5 Lindo, Euro 5 Elsea, Klindex, Lavor), împreună cu produsele de curățenie de cea mai înaltă calitate, folosite de un personal calificat și cu experiență bogată în domeniul serviciilor de curățenie.Ajustarea nevoilor clienților noștri timp/calitate/preț, stă în grija noastră!, Flexibilitatea noastră vă permite servicii la orice oră din zi!

ABONAMENTE DE CURĂȚENIE

Popeye Clean vă oferă o echipă de profesioniști care să vă curețe locuința o dată pe lună, la îndemâna oricui.Puteți alege data și ora pentru curățenia planificată, conform orarului dumneavoastră. De asemenea vă puteți gestiona programările viitoare și frecvența intervențiilor stabilite de comun acord.Este posibil să fie cel mai practic serviciu de abonament la care v-ați înscris, economisind timp! TIMP=BANI

SERVICII DE ÎNTREȚINERE SPAȚII EXTERIOARE

UN SPAȚIU EXTERIOR ÎNGRIJIT DEVINE CATEGORIC O CARTE DE VIZITĂ!Pentru a ne forma o primă impresie, importantă în orice situație, este suficient între 30 de secunde și 4 minute. ȘI CÂT DE IMPORTANTĂ ȘI PRIMONDIALĂ E PRIMA IMPRESIE!Echipa de specialiști Popeye Clean te poate ajuta să obții acest rezultat prin:☆ tunderea gazonului și a gardurilor verzi.☆ colectarea deșeurilor și îndepărtarea frunzelor căzute.☆ curățarea și măturarea trotuarelor, curților și parcărilor exterioare.☆ toaletarea arborilor.

CURĂȚENIE POST-CONSTRUCTOR/ INDUSTRIALĂ

Curățenia după constructor este unul dintre cele mai solicitate servicii de pe piață, motivul principal este că, după finalizarea lucrărilor de construcție sau renovarea unui imobil, proprietarul de obicei nu dispune de mijloacele necesare pentru a curăța locul pe cont propriu, pentru acest lucru fiind nevoie de echipamente profesionale de curățenie și echipaj specializat. Echipa noastră vă vine în sprijin, în cel mai profesionist și calitativ mod!